Follow us on
Tirana, Albania
+355 69 7090439
Follow us
“Medar Shtylla” Street, Kika 1,Tirane

Takim informues dhe trajnues për gazetarët mbi zhvillimin e BPO në Shqipëri.

Related Posts
Leave a Reply